We Love 2000 – Günther, Basic Element & Da Buzz

WE LOVE 2000

DEN 27 OKTOBER BLIR DET MEGADISCO PÅ BORGEN I NORRKÖPING!

LIVE PÅ SCEN: GÜNTHER & THE SUNSHINE GIRLS, BASIC ELEMENT & DA BUZZ

Lördagen den 27:e oktober klockan 22:00 slår vi upp dörrarna  till Borgen för en fest som heter duga. Ta fram ditt glitter och dina regnbågsfärgade kläder, släng på dig dina Buffalo skor eller kom barfota. Gör vad du vill så länge du kommer och dansar tills du inte orkar stå upp längre. Vi har bjudit in några av 2000-talets bästa och mest folkkära artister i sin genre och shit vilket Disco det kommer att bli. Hus-DJ för kvällen är ingen mindre än den mytomspunne disco och 90-talskungen Joakim Jarny!

GÜNTHER & THE SUNSHINEGIRLS

Med sina megahits ‘Ding Dong Song’ och ‘Teeny Weeny’ tog han i mitten av 2000-talet hela världen med storm. Med sin perfekta mustasch, putande läppar och sin finska hockeyfrilla får han fjärilarna i magen att gå loss hos såväl kvinnor som män. Eurodisco Kungen är tillbaka. Han har vunnit stora utmärkelser som MTV Mega Dance Award. Gunther är tillbaka, nu ännu coolare & sexigare.

“Günther can tyrn a lesbian straight, and a straight guy, gay”
Quote from fan

Gunther – Ding Dong Song
https://www.youtube.com/watch?v=z13qnzUQwuI

DA BUZZ

Den svenska popgruppen slog igenom år 2000 med dunder och brak och har idag otaliga hits i bageget. Bandet kan leverera en hitkavalkad som få andra klarar av. Vem har inte hört och sjunit med till “Do you want me”, “Alive” och “Dangerous”. I slutet av 2015 spelade bandet in en ny EP i USA som i vintras klättrade upp på plats 5 på Billboard Club Dance. Därefter följde en turné i USA och sedan dess har de mer eller mindre varit fullbokade i Skandinavien.

Da Buzz – Alive
https://www.youtube.com/watch?v=jf7QeApRf1I

BASIC ELEMENT

Var börjar man ? Bandet har varit aktiva i över 23 år och med sina 25 hits och 6 album i ryggen räknas idag Basic Element som en av de största Dance-akterna i Europa, Japan & Ryssland. De har varit förband åt artister som Michael Jackson, headlinat på Tokyo Dome och spelat inför 350000 personer i Ryssland. Med hits som ‘Promise man’ och ‘Touch You Right Now’ kommer bandet leverera en show utöver det vanliga och en garanti om träningsvärk i ben och rumpa.

Basic Element – Touch You Right Now
https://youtu.be/e_0Q-0gtegI

KÖP DINA BILJETTER PÅ FÖRKÖP:
Ditt förköp till årets MEGADISCO löser du på Tickster.com eller direkt via länken: xoxoxox

► 27 oktober, Borgen i Norrköping
► Öppettider: 22:00 – 03:00
► 18 år
► Förköp: 200 kr, serviceavgift tillkommer
► Entré på plats 250 kr

Visa mindre