Alla kommande

We Love 2000 – Günther, Basic Element & Da Buzz

WE LOVE 2000

DEN 27 OKTOBER BLIR DET MEGADISCO PÅ BORGEN I NORRKÖPING!

LIVE PÅ SCEN: GÜNTHER & THE SUNSHINE GIRLS, BASIC ELEMENT & DA BUZZ

Lördagen den 27:e oktober klockan 22:00 slår vi upp dörrarna  till Borgen för en fest som heter duga. Ta fram ditt glitter och dina regnbågsfärgade kläder, släng på dig dina Buffalo skor eller kom barfota. Gör vad du vill så länge du kommer och dansar tills du inte orkar stå upp längre. Vi har bjudit in några av 2000-talets bästa och mest folkkära artister i sin genre och shit vilket Disco det kommer att bli. Hus-DJ för kvällen är ingen mindre än den mytomspunne disco och 90-talskungen Joakim Jarny!

GÜNTHER & THE SUNSHINEGIRLS

Med sina megahits ‘Ding Dong Song’ och ‘Teeny Weeny’ tog han i mitten av 2000-talet hela världen med storm. Med sin perfekta mustasch, putande läppar och sin finska hockeyfrilla får han fjärilarna i magen att gå loss hos såväl kvinnor som män. Eurodisco Kungen är tillbaka. Han har vunnit stora utmärkelser som MTV Mega Dance Award. Gunther är tillbaka, nu ännu coolare & sexigare.

“Günther can tyrn a lesbian straight, and a straight guy, gay”
Quote from fan

Gunther – Ding Dong Song
https://www.youtube.com/watch?v=z13qnzUQwuI

DA BUZZ

Den svenska popgruppen slog igenom år 2000 med dunder och brak och har idag otaliga hits i bageget. Bandet kan leverera en hitkavalkad som få andra klarar av. Vem har inte hört och sjunit med till “Do you want me”, “Alive” och “Dangerous”. I slutet av 2015 spelade bandet in en ny EP i USA som i vintras klättrade upp på plats 5 på Billboard Club Dance. Därefter följde en turné i USA och sedan dess har de mer eller mindre varit fullbokade i Skandinavien.

Da Buzz – Alive
https://www.youtube.com/watch?v=jf7QeApRf1I

BASIC ELEMENT

Var börjar man ? Bandet har varit aktiva i över 23 år och med sina 25 hits och 6 album i ryggen räknas idag Basic Element som en av de största Dance-akterna i Europa, Japan & Ryssland. De har varit förband åt artister som Michael Jackson, headlinat på Tokyo Dome och spelat inför 350000 personer i Ryssland. Med hits som ‘Promise man’ och ‘Touch You Right Now’ kommer bandet leverera en show utöver det vanliga och en garanti om träningsvärk i ben och rumpa.

Basic Element – Touch You Right Now
https://youtu.be/e_0Q-0gtegI

KÖP DINA BILJETTER PÅ FÖRKÖP:
Ditt förköp till årets MEGADISCO löser du på Tickster.com eller direkt via länken: xoxoxox

► 27 oktober, Borgen i Norrköping
► Öppettider: 22:00 – 03:00
► 18 år
► Förköp: 200 kr, serviceavgift tillkommer
► Entré på plats 250 kr

Visa mindre

Norrköpings MegaLoppis och Prylmässa 28 oktober

Välkommen till denna klassiska jätteloppis & prylmässa där man kan göra oslagbara fynd eller tjäna bra med pengar!

På denna klassiska jättemarknad kan man göra oslagbara fynd eller tjäna bra med pengar! TUSENTALS BESÖKARE VARJE GÅNG!

Vill du vara med och sälja? Vi räknar med att det blir fullbokat snabbt så boka din plats idag.

All info och bokning på www.ostgotamarknader.se/vara-marknader/norrkoping/megaloppis

JIREEL-DIEGOMAMI-DENZ-Z.E

Halloween fest 3:e November
Denna kväll gästas vi av -Jireel-Diegomami-Denz-Z.E –
(18)
Förköp från 150kr
Pris vid dörren 250kr
 
Biljettköp genom länken nedan alternativt glassbutiken halvars glass – samarbets partners gotthuset i Norrköping
 
 
I ett samarbete mellan artister och streetwear det nyaste inom skomodet har märket Sneakify valt ut Norrköping och Borgen som plats för ett fullspäckat evenemang där prisbelönta och heta artister med miljonstreamade låtar som Cataleya, hey baby med Jireel,
Positiv, allt e mitt, och senaste singeln gäller med Z.E, och Denz som blir länken mellan dessa artister som har skapat musik med båda och kommer att leverera en het och galen kväll tillsammans med den positiva och skämtsamma men fullt seriösa DJ Diegoxmami.
 
(P.s spara hundra lappen o köp förköp! )
 
Välkomna !
 
 
 
 
Taggar – halvarsglass – Gotthuset
 
Medarrangör mentor balaj

Lasse Stefanz på Borgen 16 november

Nordens största dansband Lasse Stefanz gästar oss åter på Borgen. Med sin countryinfluerade dansmusik lockar de gäster i alla åldrar. Bandet som hållit på i över 40 år håller fortfarande för en helkväll. Kom och dansa loss tillsammans för att sedan få vara med om den färgsprakande avslutningen som bandet brukar bjuda på !
✦ Vill du ta dig hit med buss?
Söne Buss: Buss avgår från Västervik påstigning under vägen. Bokas på 0490 – 130 03. Upphämtning vid Statoil i Valdemarsvik. Minimiantal 15 personer för att bussen ska åka till Norrköping.✦ Evenemanget börjar 21.00, insläpp 20.30, insläpp för matgäster 20.00

✦ Evenemanget börjar 21.00, insläpp 20.30, insläpp 20.00 för matgäster

På Lasse Stefanz serverar vi buffé för 169:- Ring oss för att boka bord !

Pelles Buss: Buss avgår från Grytgöl- Finspång med mellanliggande hållplats. Bokas på 070 – 333 30 21.

Julshow-Julbord-Fest på Borgen från den 30/11-15/12

I WANNA  ROCK

Julbord & Show på Borgen 2018

I år bjuds vi på en hejdundrande helkväll med underhållning av Kicken o hans gäng och showduon Daniel Mitsogiannis och miss Angelina från CRASH. En härlig blandning av allt från rock till pop, schlagers och ballader. Låtar som vi alla känner igen. Efterfesten står party och coverbandet LALLES BODEGA för och det kommer bli
100 % party

Vi börjar dock kvällen med glögg och pepparkaka i vår stora fina foajé. Under tiden lägger kockarna sista handen vid Julbordet som står uppdukat med allt ifrån olika sorters sill, lax, skinka och andra julfavoriter som köttbullar, prinskorv, Janson mm. Rätter som vi väntat ett helt år på att avnjuta med god dryck och underhållning därtill. Se till att spara lite plats i magen för finalen, vårt stora dessertbord med ostar, kex, druvor, ostkaka, chokladtårta och mer. Till kaffet finns det struvor och mer pepparkaka för den som behöver.

Vi kan förvänta oss en härlig kväll med massor av god mat, underhållning och en varm stämmning med en skön blandning av de bästa låtarna från 80 talet och framåt !

Se till att boka Norrköpings hetaste Julbord !

Varmt välkomna till Borgens Julshow 2018 

 

Showen går av stapeln föjande datum; 30/11, 1/12, 7/12, 8/12, 14/12 och 15/12

Pris Gradäng 675 kr ex moms

Pris Parkett 750 kr ex moms

Boka på 011-171037 eller på info@borgennkpg.se

Visa äldre